ΑΘΗΝΑ
10:05
|
01.05.2024
Είναι και αυτά τα «γελοία αρδάκια» που ενοχλούν και δεν παίρνουν το «μάθημά» τους.
Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Μαθήματα ήθους» έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας σαν ένας (;) άλλος καθηγητής πανεπιστημίου ή life coacher, θα λέγαμε εμείς, μπροστά σε ρεπόρτερ-δημοσιογράφους, που είχαν στηθεί έξω από γνωστό ραδιόφωνο το βράδυ του Σαββάτου (20/1) με σκοπό να του αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις. Κάποιες λέξεις από το στόμα του, μέσα από ερωτήσεις, που προφανώς και δεν τους ήρθαν στο κεφάλι το πρωί που ξύπνησαν και έπιναν τον καφέ τους, αλλά τους τις έδωσαν οι αρχισυντάκτες τους. Απίστευτο; Δεν το μάθατε από εμένα.

Ερωτήσεις που «εάν δεν πάρεις απάντηση, δεν θα φύγεις από εκεί», ερωτήσεις που «εάν δεν σου απαντήσει, απολύεσαι», ερωτήσεις που «πρέπει να βγει αύριο πρωί το ρεπορτάζ με το θέμα, και τις καυτές απαντήσεις του γνωστού τραγουδιστή σε όσα ο ίδιος είχε πει προηγουμένως για τους: Ρέμο και Αργυρό».

Τα «αρδάκια του μεροκάματου», τα κακοπληρωμένα των 300 ευρώ, προσπάθησε να νουθετήσει, ο μεγάλος κατά τα άλλα, καλλιτέχνης, τα αρδάκια που βγαίνουν στους δρόμους με χιόνια, αέρα, χαμηλές θερμοκρασίες και καύσωνες, που έχουν να αποδείξουν πολλά και σε πολλούς και κυρίως στους αρχισυντάκτες τους. Για αυτούς του δημοσιογράφους μιλάμε, όχι για τους άλλους, τους μεγάλους, τα «θηρία» που κάθονται στα μεγάλα τους γραφεία. Όχι, όχι, αυτοί δεν ενοχλούν, αυτοί «κάνουν τη δουλειά τους». Οι ρεπόρτερ ενοχλούν, «εκβιάζουν», «στερούνται αρχών», «προσβάλλουν», είναι «αμόρφωτοι» καθώς δεν γνωρίζουν την ιστορία και βιογραφία του Τσιτσάνη και του Μακρυγιάννη.

Ευτυχώς όμως δεν λέτε, που πλέον γίνονται και διαλέξεις στο πόδι και παίρνουμε και κανένα μάθημα για τη μουσική ιστορία της Ελλάδας αλλά και της νεότερης ιστορίας της χώρας μας;

Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα-πατήστε μέσα.

Και όλα αυτά σε ένα παραλήρημα του κ. Νταλάρα, για δηλώσεις, που ο ίδιος τις ξεκίνησε από (δεν θα το πιστέψετε πάλι!) πρωινάδικο, σχολιάζοντας τους νέους τραγουδιστές. Αλλά έως εκεί. Αυτός το ξεκίνησε, αυτός θα το τελειώσει. Δικές του είναι οι δηλώσεις, ό,τι θέλει τις κάνει.

«Καλά τους είπε!» και «Έτσι ρε Νταλάρα, ωραίος!» θα ακουστούν και θα γραφτούν από μεγάλες και μη φυλλάδες, ώρες μετά την αναμπουμπούλα. «Κοκκινωπές» φυλλάδες, που κατακεραύνωναν τις παλιές μέρες τον γνωστό τραγουδιστή για τις στάσεις του, τον χαρακτήρα του απέναντι σε κυβερνήσεις. Οι γνωστές φυλλάδες τώρα, τον υποστηρίζουν, αφού «την είπε» τόσο ωραία στα «αρδάκια των 300 ευρώ», αυτά που σύμφωνα με τον κ. Νταλάρα «Θα αναγκαστούν να ανοίγουν τους σκουπιδοτενεκέδες των γνωστών ανθρώπων και να μαζεύουν τα σκουπίδια τους για να βγάλουν θέμα».

Χρυσές οι εποχές του ΠΑΣΟΚ (τυχαίο το παράδειγμα και το κόμμα!), που το χρήμα έρεε, που δεν είχαν ανάγκη οι ρεπόρτερ να τρέχουν πίσω από κάθε «ημίγυμνη κοπελίτσα με λίγο στήθος και λίγο μπούτι που βάζουν αυτά τα πλαστικά μέσα τους και σταματάνε πια να έχουν ρυτίδες, δεν ξέρουν αν γελάνε ή αν κλαίνε». Χρυσές εποχές, που πραγματοποιούνταν συναυλίες και αφιερώματα σχεδόν κάθε μήνα (γιατί υπήρχε το μπικικίνι) και γνωρίζαμε τη βιογραφία και δισκογραφία του Τσιτσάνη. Τώρα αυτά ξεχάστηκαν, βγήκαμε στο μεροκάματο-Και όπου μεροκάματο βάλτε «κατάντια», «ντροπή», «γελοιότητα».

«Μου περισσεύουν τρία εκατομμύρια δραχμές! Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας».

*Σημείωση: Η αρχισυντάκτριά μου δεν έχει διαβάσει αυτό το κείμενο!!!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα