ΑΘΗΝΑ
15:20
|
24.09.2024
Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο στην παραλιακή και διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Νεκροί αναβάτες μοτοσικλέτας στην Ομόνοια.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/1) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, μετά από σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων και μιας μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν δύο νεκρούς, τις σορούς των οποίων μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας, και δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο μοιραίο τροχαίο ήταν ηλικίας από 20 έως 25 ετών. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. 

Στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το σημείο του τροχαίου ειπώθηκε ότι στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα, ενώ από την καραμπόλα παρασύρθηκαν και πεζοί.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ομόνοια

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα (24/1) στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων, στη συμβολή με την Πανεπιστημίου.

Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο: 50 παιδιά μεταξύ των άνω των 550 νεκρών (upd)

Σχεδόν 200 δυνητικά καρκινογόνοι παράγοντες σε υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Κρήτη: Τρία εργατικά ατυχήματα μέσα σε λίγες ώρες

Αχαΐα: Σύλληψη Γυμνασιάρχη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα