ΑΘΗΝΑ
15:07
|
22.05.2024
Οι κάτοικοι της Μαλάτια είχαν πληγεί σοβαρά από τους δύο ισχυρούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου του 2023, των 7,7 και 7,6 βαθμών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρός σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην επαρχία Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD).

Σύμφωνα με την υπηρεσία, ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:04, τοπική ώρα (ώρα Ελλάδος 15:04) και είχε εστιακό βάθος 13,93 χιλιόμετρα.

Την έντονη σεισμική δόνηση αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βγήκαν ανήσυχοι από τα σπίτια και τα καταστήματα. Οι κάτοικοι της Μαλάτια είχαν πληγεί σοβαρά από τους δύο ισχυρούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023, των 7,7 και 7,6 βαθμών, με επίκεντρο τη γειτονική επαρχία Καχραμάνμαρας, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές.

Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές από τον σεισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Φθιώτιδα: Λεωφορείο παραδόθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη

Νεκροί και ανυπολόγιστες ζημιές από ανεμοστρόβιλους στην Αϊόβα

Παρακολουθώντας το τέλος της Γαλλικής Αποικιοκρατίας: Τι ακριβώς συμβαίνει στη Νέα Καληδονία;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα