ΑΘΗΝΑ
12:21
|
28.04.2024
Λίγη συννεφιά στην Αττική και ήλιος με «δόντια» στη Θεσσαλονίκη. Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Λίμνη Δόξα, ορεινή Κορινθία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Θράκη και στο Αιγαίο. Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ. Παγετός και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως στη Θράκη και στο Νότιο Αιγαίο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως13, στην Ήπειρο από -2 έως 15, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 14-16, στα Επτάνησα από 4 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 13 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 7 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ στα ηπειρωτικά και έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο και στο Βόρειο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα