ΑΘΗΝΑ
04:12
|
09.05.2024
Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα της ασφάλειας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και του κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε… ερωτικά «βοηθήματα».
Αστυνομικοί στον Πειραιά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνέλαβαν σήμερα έναν 43χρονο κάτοικο Πάτρας για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στον 43χρονο είχε είχε στήσει καρτέρι ο πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού την οποία είχε πλησιάσει ο επίδοξος δράστης.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού παρίστανε σε εφαρμογή Κοινωνικής Δικτύωσης την κόρη του, του έκλεισε ραντεβού σε συνεννόηση με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του  και σήμερα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος, ο οποίος διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Πήγε στο ραντεβού με σακίδιο γεμάτο ερωτικά «βοηθήματα»

Μετά τη σύλληψή του ο 43χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα της ασφάλειας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και του κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε… ερωτικά «βοηθήματα»-εξαρτήματα και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων με στιγμιότυπα με πορνογραφικό υλικό και από τις συνομιλίες με το ανήλικο κορίτσι.

Από τις επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην οικία και στο όχημά του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Οι κατασχεθείσες συσκευές απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα