ΑΘΗΝΑ
21:06
|
27.04.2024
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς έως 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές. Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Παγετός και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στη βορειοανατολική χώρα, δίνοντας παροδικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 12-13, στην Ήπειρο από 0 έως 14, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 14-16, στα Επτάνησα από 5 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 12-13 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 7 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, με προοδευτική ενίσχυση στα βόρεια πελάγη στα 6 μποφόρ, ενώ στο Βορειοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο αναμένεται στροφή των ανέμων σε βορειοανατολικούς με εντάσεις 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα