ΑΘΗΝΑ
15:06
|
03.05.2024
Πυρά της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη εναντίον του Χάρη Δούκα για την απόφαση να ακυρωθεί η ανάπλαση του Λόφου Στρέφη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ακυρώνει την «ανάπλαση» του Λόφου Στρέφη, το έργο που ξεκίνησε μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» και με δωρεά ύψους 1.150.000,00 ευρώ από την PRODEA Investments, απόφαση που δεν βρίσκει σύμφωνη την αντιπολίτευση.

«Χωρίς καμία δικαιολογία, ο κ. Δούκας αποφάσισε να πετάξει στο καλάθι των απορριμμάτων τη χορηγία, ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, για τη διαμόρφωση του εμβληματικού λόφου του Στρέφη σ’ έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο πρασίνου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

Μάλιστα, κύκλοι της αντιπολιτευτικής παράταξης του κ. Μπακογιάννη κατηγορούν τον κ. Δούκα ότι επιχειρεί να χτίσει μια καλή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκειμένου να μην αμφισβητούν τις μελλοντικές του κινήσεις και πολιτικές σε άλλα, επίσης σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον δήμο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών που είχαν ξεκινήσει στην περιοχή επί Δημαρχίας Μπακογιάννη, η αστυνομία ήταν μονίμως παρούσα, ενώ κάτοικοι και φορείς αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ήταν συχνές.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα