ΑΘΗΝΑ
03:17
|
03.05.2024
Θα διερευνηθεί πώς επετράπη στον youtuber να είναι παρών κατά την διάρκεια της σύλληψης του 43χρονου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη διενέργεια προκαταρκτικής διοικητικής εξέτασης ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφορικά με την βιντεοσκόπηση της σύλληψης ενός 43χρονου από την Πάτρα που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 700.000 προβολές σε μια ημέρα, φαίνεται ο πως ο πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού, αφού ενημερώθηκε πως η κόρη του λαμβάνει μηνύματα από ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, παριστάνοντας το κορίτσι, έκλεισε ραντεβού με τον άνδρα στο διαμέρισμά τους στον Πειραιά.

Στη συνέχεια, και σε συνεργασία με τον youtuber, ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον άντρα με το που έφτασε στο «ραντεβού». Ολόκληρη η διαδικασία της σύλληψης βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον youtuber.

Σκοπός της εξέτασης είναι να διερευνηθεί πώς επετράπη σε youtuber να είναι παρών στο «ραντεβού» τού εν λόγω συλληφθέντος από την Πάτρα.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Από τις επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην οικία και στο όχημά του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα