ΑΘΗΝΑ
13:38
|
01.05.2024
Η εύλογη οργή της Αυστραλής βουλευτή προκάλεσε σάλο διεθνώς, καθώς όπως τόνισε και η ίδια, δύσκολα θα συνέβαινε το ίδιο με άνδρα βουλευτή.
Η παραποιημένη φωτογραφία που προκάλεσε σάλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλο προκαλεί εντός και εκτός Αυστραλίας η πρωτοφανής ενέργεια του εγχώριου τηλεοπτικού σταθμού Nine News να «φουσκώσει» το στήθος της νεαρότερης βουλευτή της χώρας, Τζόρτζι Πάρσελ, και να τροποποιήσει το φόρεμά της ώστε να αποκαλύπτει μέρος της κοιλιάς της.

Η αριστερή παραποιημένη φωτογραφία και η κανονική…πραγματικότητα

Η παραποιημένη φωτογραφία της πολιτικού μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ για τη διαφωνία της 31χρονης πολιτικού με την απόφαση της κυβέρνησης να μην απαγορεύσει το κυνήγι πάπιας στη Βικτώρια.

Η νεαρή πολιτικός δεν έκρυψε την οργή της αναφέροντας σε ανάρτησή της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Το να δω το σώμα μου και τα ρούχα μου να έχουν υποστεί επεξεργασία από ένα κανάλι δεν ήταν κάτι που περίμενα. Δείτε τα μεγεθυμένα στήθη μου και το πειραγμένο ρούχο μου για να είναι πιο αποκαλυπτικό. Δεν φαντάζομαι ότι θα συνέβαινε το ίδιο με άνδρα βουλευτή. Τι συμβαίνει;».

Η βουλευτής εξήγησε πως η φωτογραφία που έβαλε το κανάλι είναι παραποιημένη μεταξύ άλλων γιατί η ίδια έχει κάνει τατουάζ στο στομάχι της από το 2020, αναφέροντας:

«Ε, κανάλι 9 έχω γεμάτη τατουάζ την κοιλιά μου».

Μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση ο διευθυντής του καναλιού ζήτησε συγνώμη αναφέροντας:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου στην Georgie Purcell για ένα λάθος στα γραφικά που συνέβη στο χθεσινό δελτίο.

Το τμήμα γραφιστικής αναζήτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της για να χρησιμοποιήσει στο θέμα για το κυνήγι της πάπιας. Όπως συνηθίζεται της αλλάξαμε μέγεθος για να κουμπώσει με τις δικές μας παραμέτρους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας η εικόνα που δημιουργήθηκε με το Photoshop δεν ήταν ίδια σε σχέση με την πραγματική. Γι’ αυτό ζητούμε συγγνώμη από την κυρία Georgie Purcell».

Ποια είναι η Τζόρτζι Πάρσελ

Η Τζόρτζι Πάρσελ γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1999. Εξελέγη στην πολιτειακή βουλή της Βικτώριας το 2022 από το φιλοζωικό κόμμα «Animal Justice Party».

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική η Πάρσελ ήταν δικηγόρος  με διπλό πτυχίο νομικής και επικοινωνίας της πολιτικής.

Στο παρελθόν, στην πολυκύμαντη ζωή της είχε δουλέψει ως στριπτιζέζ, ως χορεύτρια poledancer, ως γυμνόστηθη σερβιτόρα, αλλά και ως διοργανωτής της ψηφιακής εκστρατείας του συνδικάτου United Voice .

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα