ΑΘΗΝΑ
21:59
|
23.06.2024
Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Διονύσου, Φυλής και Πάρνηθος.
Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται από την ΕΛ.ΑΣ σε αυτοκίνητα στα βόρεια προάστια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων που πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας αποφάσισε η Τροχαία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Avgi» με κύριο χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη.

Στην Αττική, από το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε η υποχρεωτική κατοχή και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στο σύνολο του οδικού δικτύου της Αττικής.

Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται από την ΕΛ.ΑΣ σε αυτοκίνητα στα βόρεια προάστια για αντιολισθητικές αλυσίδες, τις οποίες οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους, αλλιώς θα κληθούν να πληρώσουν 80 ευρώ πρόστιμο.

Σε ισχύ βρίσκεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Διονύσου από το ύψος του 414 νοσοκομείου έως τη θέση Αγ. Πέτρος, στην περιοχή της Πεντέλης, ενώ κλειστές παραμένουν η Λεωφόρος Φυλής από τη Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια και στις δύο κατευθύνσεις και η Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, στην περιοχή των Αχαρνών.

Παράλληλα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Π.E.O. Ελευσίνας – Θηβών από το ύψος της θέσης Κάζα.

Λόγω του καιρού, κλειστά θα είναι σήμερα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία σε Μάνδρα, Φυλή, Αχαρνές, Διόνυσο, Κηφισιά, Ωρωπό, Πεντέλη και Παλλήνη. Στους ίδιους δήμους υπάρχει και σύσταση για τηλεργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μήνυση κατά αγνώστων για ακρωτηριασμό γάτου στα τρία του πόδια

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

Ρωσία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναγωγή στην πόλη Ντέρμπεντ

Τρεις νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες από ουκρανική επίθεση με πυραύλους σε παραλία της Σεβαστούπολης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα