ΑΘΗΝΑ
00:14
|
28.04.2024
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως για τους μαθητές των σχολείων αυτών πως προβλέπεται η εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες.
Καταχιόνιστο σχολείο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τελικά, μάλλον δεν θα γλιτώσουν το μάθημα σήμερα, Τρίτη, οι μαθητές των σχολείων των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται λόγω επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε εκτάκτως ανακοίνωση ενημερώνοντας τους μαθητές των σχολείων αυτών πως προβλέπεται η εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα