ΑΘΗΝΑ
07:23
|
10.05.2024
Οι τρεις άντρες έφτασαν στην περιοχή Κορυφή Κυράς στη Φυλή, όπου εγκλωβίστηκαν και έδωσαν σήμα στις 23:30 της Τρίτης για το σημείο στο οποίο βρίσκονται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ανδρών οι οποίοι είχαν παγιδευτεί στη περιοχή της Κορυφής Κυράς με το αυτοκίνητό τους από την Τρίτη το βράδυ.

Οι άνδρες αποφάσισαν να μεταβούν αργά την νύχτα στην Πάρνηθα, εν μέσω απαγορευτικού κυκλοφορίας λόγω καιρικών συνθηκών. Εως και το απόγευμα της Τετάρτης συνεχίστηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των ανδρών και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Οι τρεις άντρες έφτασαν στην περιοχή Κορυφή Κυράς στη Φυλή, όπου εγκλωβίστηκαν και έδωσαν σήμα στις 23:30 της Τρίτης για το σημείο στο οποίο βρίσκονται. Δυστυχώς το έργο των διασωστών δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί, καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δυσκόλευαν την επιχείρηση. Συγκεκριμένα, στο σημείο υπήρχε χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και έπνεαν άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.

Το πρωί της Τετάρτης, ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής επιχείρησε να προσεγγίσει το σημείο, όμως δεν κατέστη δυνατό λόγω του χιονιού. Ωστόσο, μαζί με τους άνδρες βρισκόταν πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούταν διάνοιξη του δρόμου.

Οι άνδρες φέρονται να αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο πεζοί και ζήτησαν εναέριο μέσο. Ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την απογείωσή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα