ΑΘΗΝΑ
17:00
|
10.05.2024
Στη σύλληψη ενός 78χρονου στο Κερατσίνι που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, προχώρησαν αστυνομικοί.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη ενός 78χρονου στο Κερατσίνι που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κερατσινίου.

Ο 78χρονος κατηγορείται βάσει εντάλματος σύλληψης, ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύλληψη 23χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου σε βάρος ανήλικου

Ένας 23χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω του διαδικτύου, σε βάρος 15χρονου. 

Είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, ανέπτυξε επικοινωνία με το γιο της και προσπάθησε να τον πείσει να συναντηθούν δια ζώσης, προσβάλλοντας την τιμή του κατ’ εξακολούθηση με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Ο 23χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Εκατοντάδες ακτιβιστές εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Tesla

Νέες καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν τη νότια Βραζιλία

UNRWA: Κλείνουν τα κεντρικά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ μετά από εμπρηστική επίθεση

Ρωσία: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι στην Αγία Πετρούπολη- Τουλάχιστον 3 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα