ΑΘΗΝΑ
05:51
|
06.05.2024
Μετά από μία εβδομάδα εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης στον 23χρονο φοιτητή.
Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από ημέρες αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη τα ξημερώματα στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη., ο γνωστός τράπερ, που αναζητούνταν στα πλαίσια ποινικής δίωξης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, μετά την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό φοιτητή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης.

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 25χρονος μουσικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 23χρονος φοιτητής δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον τράπερ και έναν φίλο του έξω από μπαρ κοντά στην διασταύρωση των οδών Συγγρού και Εγνατίας, στις 26 Ιανουαρίου.

Ο 23χρονος φοιτητής δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο από τον τράπερ ενώ στη συνέχεια ο συνεργός του τον χτύπησε στον θώρακα, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μερικές ώρες αργότερα, ο φοιτητής ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο τράπερ, που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος και ακολούθως στην 7η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι τώρα ταυτοποίησή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα