ΑΘΗΝΑ
14:40
|
03.05.2024
Ήδη έχει συλληφθεί ο ένας άνδρας, ενώ η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.
Βιασμός ανήλικης στο Ρέθυμνο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μεγάλη προσοχή η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου χειρίζεται υπόθεση που αφορά σε ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η αρχική πληροφορία για την υπόθεση ήταν πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε για το αδίκημα αυτό.

Το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.  

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.

Ακόμη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας φέρεται να αυτοκτόνησε πριν από μία εβδομάδα. Είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με μια φιάλη υγραερίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα