ΑΘΗΝΑ
05:00
|
07.05.2024
Η κατηγορούμενη δήλωσε πως βιντεοσκόπησε τον 35χρονο πρώην σύζυγό της διότι εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε μία 33χρονη μητέρα από την Θεσσαλονίκη, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της ότι τον βιντεοσκόπησε παράνομα με το κινητό της τηλέφωνο, έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν η γυναίκα πήγε το 2 ετών παιδί της στο σπίτι του 35χρονου πρώην συζύγου και πατέρα του ανήλικου, βάσει δικαστικής απόφασης.

Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, σε βαθμό κακουργήματος.

Η 33χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Η κατηγορούμενη φέρεται να αιτιολόγησε την πράξη της, δηλώνοντας πως βιντεοσκόπησε τον 35χρονο πρώην σύζυγό της διότι εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της, επιχειρώντας να την διώξει από το σπίτι.

Η ίδια κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο για ενδοοικογενειακή απειλή και βία, όπως επίσης για παραβίαση δικαστικής απόφασης, με συνέπεια να συλληφθεί και εκείνος και να παραπεμφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα