ΑΘΗΝΑ
15:21
|
03.05.2024
Οι δύο δράστες -ένας άνδρας, μία γυναίκα- έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά, ενώ έχουν τραυματιστεί συνολικά άλλα έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί.
Στιγμιότυπο από την επίθεση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 την Τρίτη μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Τσαγκλαγιάν στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών, οι δύο δράστες (ένας άνδρας, μία γυναίκα) έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά, ενώ έχουν τραυματιστεί συνολικά άλλα έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί.

Σε δήλωσή του σχετικά με την επίθεση, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια δήλωσε:

«Έγινε απόπειρα επίθεσης στο σημείο ελέγχου μπροστά από την πύλη Γ του δικαστικού μεγάρου Τζαγκλαγιάν. Οι δύο επιτιθέμενοι, μια γυναίκα και ένας άνδρας, είναι νεκροί».

Οι αστυνομικοί τους εξουδετέρωσαν, όπως είπε, στο σημείο ελέγχου. «Συγχαίρω τους ηρωικούς αστυνομικούς μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών σε ανάρτησή του στο Χ.

Βίντεο από το σημείο της επίθεσης κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν η γνησιότητά τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα