ΑΘΗΝΑ
18:47
|
02.05.2024
Η νέα επική γκάφα του Αμερικανού Προέδρου είχε ως πρόσωπο αναφοράς τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν.
Τζο Μπάιντεν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δημόσιες εμφανίσεις του  81χρονου Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν που έχει την «τόλμη» (ή μάλλον το θράσος…) να διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοέμβρη έδωσαν έδαφος για νέα «επική» γκάφα!

Στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Λας Βέγκας που έκανε ο Μπάιντεν την Κυριακή επιχείρησε να κάνει μία παταγωδώς αποτυχημένη «ανεκδοτολογική» αναφορά σε παλιότερη σύνοδο των ηγετών της ομάδας των Επτά στην Αγγλία αλλά τα έκανε «ρόιδο»! Γιατί; Γιατί μπέρδεψε τον σημερινό Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με τον αποβιώσαντα από το 1996 προκάτοχό του, Φρανσουά Μιτεράν

Και όχι μόνο αυτό! Ο Μπάιντεν τον έκανε και «πρόεδρο της Γερμανίας» μην καταφέρνοντας, μέσα σε ολοφάνερη σύγχυση εν κρανίω, να ολοκληρώσει με κάποιο τρόπο την φράση του, δείχνοντας εντελώς… «χαμένος στο διάστημα».

Αν και ο Μπάιντεν είναι γνωστός γκαφατζής, όσο περνούν τα χρόνια οι γκάφες δεν διαδέχονται απλά η μία την άλλη αλλά ανεβαίνουν «επίπεδο» κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για την πραγματική κατάσταση της πνευματικής υγείας του Προέδρου μίας πυρηνικής υπερδύναμης…

Οι γκάφες αυτές είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν το επόμενο διάστημα καθώς θα αυξηθεί σε βάρος του η πίεση και η κόπωση όσο θα αυξάνουν οι προεκλογικές εμφανίσεις του, οι προκριματικές εκλογές στους Δημοκρατικούς και (εάν τελικώς τα καταφέρει…) οι υποχρεώσεις του ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοέμβρη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μ. Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Μηχανική βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών από Μ. Παρασκευή ως Τετάρτη Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα