ΑΘΗΝΑ
22:19
|
02.05.2024
Σε κοντινό σημείο βρέθηκε ακόμα ένα καμένο όχημα, το οποίο εικάζεται πως ήταν το αρχικό όχημα διαφυγής των δραστών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το απανθρακωμένο πτώμα γνωστού επιχειρηματία βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα σε αυτοκίνητο στην Μάνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άνδρας και στη συνέχεια το πυρπόλησαν.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης τριών εταιριών, υπήρξε ιδιοκτήτης και ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, ενώ τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας παραπέμπουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Αρχικά, στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Σχεδόν ταυτόχρονα, κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία, λόγω πυροβολισμών, ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν κλήσεις για φωτιά σε αυτοκίνητο.

Γύρω από το καμένο αυτοκίνητο υπήρχαν κάλυκες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένα αυτόματο όπλο, τύπου καλάσνικοφ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα πέταξαν μέσα οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σε κοντινό σημείο βρέθηκε ακόμα ένα καμένο όχημα, το οποίο εικάζεται πως ήταν το αρχικό όχημα διαφυγής των δραστών.

Το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγός του

Το 2018, ξανά στην περιοχή της Μάνδρας, θύμα δολοφονικής επίθεσης είχε βρεθεί η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία. Η γυναίκα έπεσε θύμα από ένοπλους ληστές, οι οποίοι την παρακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την ημέρα της δολοφονίας, η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο καζίνο με μια φίλη της. Οι δράστες της δολοφονίας, υποθέτοντας ότι η γυναίκα είχε πάνω της χρήματα, την πυροβόλησαν δύο φορές στο πρόσωπο, αρπάζοντας παράλληλα την τσάντα της.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα