ΑΘΗΝΑ
10:38
|
02.05.2024
Οι νεαροί ανάρτησαν πανό με τη φράση «Θα βουλιάξει η Αθήνα» και άναψαν πυρσούς. Λίγη ώρα μετά, άνδρας των ΜΑΤ έβαλε...χειροπέδες σε φοιτήτρια!
Από την αποψινή κινητοποίηση των φοιτητών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νυχτερινή δράση ενόψει του αυριανού, μαζικού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου ενάντια στο νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ πραγματοποίησαν απόψε φοιτητές μπροστά από τη Βουλή.

Οι νεαροί ανάρτησαν πανό με τη φράση «Θα βουλιάξει η Αθήνα» και άναψαν πυρσούς για να τραβήξουν την προσοχή των διερχόμενων πολιτών.

Χειροπέδες…σε φοιτήτρια!

Λίγη ώρα αργότερα μετά την κινητοποίηση άνδρας των ΜΑΤ έβαλε ανερυθρίαστα και δίχως καμία δικαιολογία χειροπέδες σε μία από τις φοιτήτριες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση δεχόμενος εύλογα τα «πυρά» των συμφοιτητών της.

Αύριο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Το κάλεσμα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 8ης Φεβρουαρίου στηρίζει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού, που έχει κηρύξει αύριο 24ωρη απεργία.

Για διευκόλυνση συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικά των εκπαιδευτικών στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε στάση εργασίας από τις 11.00πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου και καλεί σε συμμετοχή στη φοιτητική κινητοποίηση.

Την ώρα του συλλαλητηρίου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΟΣΑ για Ελλάδα: Χαμηλότερος ρυθμός ανάπτυξης από το Πρόγραμμα Σταθερότητας

Ανάληψη ευθύνης για παρέμβαση σε εκδήλωση με ομιλητή τον Χρυσοχοΐδη

Θεσσαλονίκη: Σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα που είχαν φυτευτεί στη μνήμη των νεκρών των Τεμπών

Κασσελάκης για Μάτι: Ν’ αλλάξει η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα