ΑΘΗΝΑ
22:34
|
03.05.2024
Σε φιλανθρωπικό γκαλά, παρέα με τον Τομ Κρουζ, οι πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και της συζύγου του.
Πρίγκιπας Ουίλιαμ της Ουαλίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ευγνωμοσύνη του για τη συμπαράσταση του κόσμου και τα «συμπονετικά μηνύματα στήριξης» για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον και του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, εξέφρασε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ σε φιλανθρωπικό γκαλά. Πρόκειται για τις πρώτες δηλώσεις του Πρίγκιπα μετά τη κοινοποίηση της διάγνωσης του Καρόλου με καρκίνο κι ενώ η σύζυγός του αναρρώνει από «άγνωστη» επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. «Αυτά τα μηνύματα σημαίνουν πολλά για εμάς», είπε ο Ουίλιαμ σε δείπνο των εναέριων ασθενοφόρων του Λονδίνου.  

Καλεσμένος στο δείπνο ήταν και ο Αμερικανός κινηματογραφικός σταρ, Τομ Κρουζ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Μάλιστα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να ζήτησε (χαριτολογώντας) από τον Κρουζ να μη «δανειστεί» κανένα από τα ελικόπτερα της λονδρέζικης υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

«Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μια μάλλον ‘ιατρική’ εστίαση. Έτσι σκέφτηκα ότι θα πήγαινα σε μια υπηρεσία ασθενοφόρου για να ξεφύγω από όλα!» είπε ο Ουίλιαμ επιχειρώντας να διασκεδάσει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο Μπάκιγχαμ λόγω των εξελίξεων.

Την περασμένη Τρίτη ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄μετέβη στο βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ, όπου θα ξεκινήσει τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του. Μία μέρα νωρίτερα είχε συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι, που πέταξε με ιδιωτικό τζετ από την Καλιφόρνια, για να τον βρεθεί για λιγότερο από μία ώρα με τον πατέρα του. Πηγές αναφέρουν ότι ο Χάρι δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον αδελφό του Ουίλιαμ και ότι το χάσμα ανάμεσα στα αδέρφια είναι πλέον αγεφύρωτο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα