ΑΘΗΝΑ
16:59
|
02.05.2024
Η συνέντευξη με τον Ρώσο Πρόεδρο είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει περισσότερες συζητήσεις αφότου ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί.
Τάκερ Κάρλσον και Βλαντίμιρ Πούτιν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον που έχει γίνει «θέμα ζωηρών συζητήσεων» σε ΗΠΑ και Δυτική Ευρώπη, από το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε μετέβη στη Μόσχα για να πάρει συνέντευξη Τύπου από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν αποκάλυψε πότε θα δημοσιοποιηθεί η συνέντευξη από το κανάλι του στην πλατφόρμα Χ του Ίλον Μασκ.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου  Russia Today (rt.com)  η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα στις 18.00 το απόγευμα τοπική ώρα Νέας Υόρκης, δηλαδή στην Ελλάδα στη 1.00 π.μ. της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, η συνέντευξη θα δημοσιευτεί βιντεοσκοπημένη, χωρίς καμία επεξεργασία.

Γιατί ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν

Ο 54χρονος Τάκερ Κάρλσον, που ήταν ως πέρσι την άνοιξη κεντρικός τηλεπαρουσιαστής στο δίκτυο Fox News, εξήγησε πως ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο ηγέτη επειδή πολλά Δυτικά ΜΜΕ «λένε ψέματα στους αναγνώστες και στους τηλεθεατές τους» και έχουν προκατειλημμένη στάση στο θέμα κάλυψης  του πολέμου στην Ουκρανία.

«Αυτό είναι λάθος! Οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τα πάντα για έναν πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται» είχε αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην πλατφόρμα Χ ο Τάκερ Κάρλσον.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

Μήνυμα της ΕΣΗΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου στις 3 Μαΐου

Κρυφή συνάντηση Μακρόν-Σολτς εν όψει της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα