ΑΘΗΝΑ
05:55
|
03.05.2024
Οι δύο πολιτικοί, που ξεκίνησαν αμφότεροι ως δικηγόροι, διαπίστωσαν την ομοιότητά τους στη διάρκεια επίσκεψης της Μέρκελ στις ΗΠΑ το 2021.
Ο Αμερικανός Γερουσιαστής Κρις Κουνς και ο Καγκελάριος Όλαφ Σολτς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από σήμερα ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντήσει αύριο, Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.

Προτού συμβεί όμως αυτή η συνάντηση, ο Γερμανός Καγκελάριος έκανε σήμερα μία βόλτα μέχρι το Καπιτώλιο για να συναντήσει τον Αμερικανό σωσία του: Τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Κρις Κουνς από το Ντελαγουέαρ.

Σολτς και Κουνς μοιάζουν περίπου σαν δύο σταγόνες νερό! Για να πείσουν, μάλιστα, και τους πιο δύσπιστους φωτογραφήθηκαν σήμερα μαζί και ανάρτησαν το πειστήριο της εκπληκτικής ομοιότητάς τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καλώντας τον κόσμο να πει…ποιος είναι ποιος!

Έτσι ο Γερμανός Καγκελάριος δημοσίευσε τη φωτογραφία στην πλατφόρμα X γράφοντας: «Χαίρομαι που βλέπω ξανά τον σωσία μου – Κρις Κουνς».

Και ο Αμερικανός γερουσιαστής ανέβασε επίσης την φωτογραφία του με τον Σολτς στο X ρωτώντας τους ακολούθους του να βρουν «ποιος είναι ποιος».

Οι δύο πολιτικοί, που ξεκίνησαν αμφότεροι ως δικηγόροι και στη συνέχεια καταπιάστηκαν με την πολιτική, είχαν διαπιστώσει από κοντά την ομοιότητά τους στη διάρκεια επίσκεψης της πρώην Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ, στις ΗΠΑ το 2021, οπότε τότε ο Όλαφ Σολτς ήταν υπουργός Οικονομικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα