ΑΘΗΝΑ
05:46
|
02.05.2024
Σήμερα στις 21:30 καλεί το Συντονιστικό Δράσης Υπεράσπισης των Εξαρχείων.
«Ενάντια στην επέλαση των λαμαρινών, πόλεμο στον πόλεμο των εταιριών»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συγκέντρωση ενάντια στην επέκταση του εργοταξίου στην πλατεία Εξαρχείων καλεί σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το βράδυ, το Συντονιστικό Δράσης Υπεράσπισης των Εξαρχείων, ενάντια στην επέκταση των λαμαρινών του εργοταξίου της πλατείας.

«Για την πλατεία κάτι τέτοιο σημαίνει περαιτέρω κατάληψη του δημόσιου χώρου, αποκόβοντας από τον κόσμο τον ελάχιστο εναπομείναντα ελεύθερο χώρο της, σημείο συνάντησης και κοινωνικοποίησης», επισημαίνεται στο σχετικό κάλεσμα.

«Γύρω από το μεγαλύτερο πλέον εργοτάξιο θα είναι πιο έντονη και ασφυκτική η αστυνομική παρουσία, καθιστώντας ακόμη δυσκολότερο να γίνονται συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και εν γένει πολιτικά δρώμενα», τονίζουν οι διοργανωτές.

«Η καινούρια αυτή επίθεση στην πλατεία Εξαρχείων, δεν είναι ένα γεγονός που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κάτι μεμονωμένο. Είναι τμήμα του συνολικότερου πολέμου του κράτους και των επενδυτών στην περιοχή, που διεξάγεται μέσω της αστυνομοκρατίας, της εμπορευματοποίησης και της τουριστικοποίησης», καταλήγει το κάλεσμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα