ΑΘΗΝΑ
15:22
|
10.06.2026
Μαζί του ήταν και άλλοι τρεις Έλληνες σκιέρ, που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας, για έναν Έλληνα σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα. Μαζί του ήταν και άλλοι τρεις Έλληνες σκιέρ, που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, στην επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου συμμετέχουν πάνω από 25 διασώστες, με την συνδρομή τεσσάρων σκύλων. Η χιονοστιβάδα, η οποία είχε μέγεθος περίπου 150 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα, καταπλάκωσε τους σκιέρ, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός πίστας.

Όπως μετέδωσε το bTV, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα, στην περιοχή Markudjik. Η Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης ειδοποιήθηκε γύρω στις 14:13 από αυτόπτη μάρτυρα της ομάδας.

«Τέσσερις Έλληνες πολίτες και snowboarders καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα. Τρεις απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους. Ο ένας σκιέρ αγνοείται προς το παρόν» δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ορεινής Διάσωσης. Ο κίνδυνος χιονοστιβάδας ήταν υψηλός όλη την ημέρα. Σύμφωνα με τον διασώστη, η περιοχή είναι δύσκολα προσβάσιμη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον Ασπρόκαμπο Φθιώτιδας

Δήμος Αθηναίων: 11 θέσεις εργασίας στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Ανδρέα

Θεσσαλονίκη: Μέτωπο εργαζομένων για τις 11 απολύσεις στο ΚΘΒΕ

Έκθεση-κόλαφος της Διεθνούς Αμνηστίας για «εθνοκάθαρση» των Βεδουίνων από το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα