ΑΘΗΝΑ
09:54
|
01.05.2024
Ως μάρτυρες υπεράσπισης του 35χρονου κατέθεσαν δύο άτομα που συμμετείχαν στα βίντεο, τα οποία δεν είναι ΑμεΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 35χρονος youtuber «Hayate», ύστερα από την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος αδύναμων ατόμων κατά την διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων βίντεο, απολογήθηκε για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων.

Ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για τα βίντεο αυτά και να ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε το λάθος του. Μάλιστα φέρεται να υποστήριξε πως αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε την παραγωγή και προβολή βίντεο με ανήμπορα άτομα από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι γνώριζε ότι επρόκειτο για άτομα με κάποια αναπηρία, όχι όμως ότι τα πρόσωπα αυτά είχαν το ακαταλόγιστο. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι θεωρούσε ότι ωφελούσε τα άτομα αυτά μέσα από την «συμμετοχή» τους στα βίντεο του, λόγω του οικονομικού οφέλους και της αναγνωρισιμότητας που λάμβαναν. Επιπρόσθετα ο 35χρονος φέρεται να αρνήθηκε ότι έβαλε στο σπίτι του ή συμμετείχε στα βίντεο κάποιο ανήλικο άτομο.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του 35χρονου κατέθεσαν δύο άτομα που συμμετείχαν στα live stream βίντεο, τα οποία δεν είναι ΑμεΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα