ΑΘΗΝΑ
07:34
|
03.05.2024
Η σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας European Product Carriers προσπαθεί να εμφανίσει τον πρώην υπάλληλο σαν τρελό, στυγνό εγκληματία και... εύπορο.
Ο Αιγύπτιος πρώην επιστάτης δράστης του φονικού της 12ης Φεβρουαρίου στη Γλυφάδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η οικογένεια των εφοπλιστών Καρνέση εξέδωσε σήμερα, μέσω της εταιρίας τής, European Product Carriers, ανακοίνωση προσπαθώντας να παρουσιάσει αφενός σαν «παρανοϊκό» τον 76χρονο επιστάτη που προέβη χτες το μεσημέρι στη φονική επίθεση τριών ατόμων βάζοντας στη συνέχεια ο ίδιος τέλος στη ζωή του, και αφετέρου να τον εμφανίσει περίπου σαν πλούσιο… εισοδηματία που τάχα δούλευε από χόμπι ως τα 75 του χρόνια!

Επιπλέον, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εφοπλιστική εταιρία σήμερα, εμφανίζεται, περιέργως, να είναι γνώστης… ακόμη και των τραπεζικών λογαριασμών του έως πέρσι υπαλλήλου της, και δράστη του τριπλού φονικού, σε μία προφανή προσπάθεια «να βγουν λάδι» τα μέλη της οικογένειας Καρνέση, που (όπως δείχνουν τα γεγονότα) έφεραν σε μεγάλη απελπισία τον 76χρονο πρώην υπάλληλό τους Αιγύπτιο Αριστείδη Αντέλ αλ Μπουράι ή Άρη που δούλευε στην οικογένεια εφοπλιστών Καρνέση πάνω από 30 χρόνια ως επιστάτης στα σπίτια των πλούσιων αφεντικών.

Προσπάθησαν δε να απαντήσουν και στην έξωση του 76χρονου πρώην επιστάτη που φρόντιζε τα σπίτια των πάμπλουτων αφεντικών  με την έωλη δικαιολογία πως παρείχε υπηρεσίες σε …κτήμα «άλλου μέλους της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς» και με το πρόσχημα πως οι δολοφονηθέντες και οι Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν «οιαδήποτε σχέση».

Μολονότι το δελτίου Τύπου είναι σχετικώς «εκτενές» στην προσπάθεια να παρουσιάσει περίπου σαν παρανοϊκό και εύπορο τον πρώην εργαζόμενο,  δεν κάνει τον κόπο να εξηγήσει αφενός γιατί ο εργοδότης του «κατήγγειλε» τη σύμβαση εργασίας του τον Μάρτιο του 2023, αφετέρου να απαντήσει στις πληροφορίες που έφεραν τον εργοδότη να μην έχει καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του πρώην υπαλλήλου του ως όφειλε.

Η υπόθεση μεταξύ άλλων είναι πεδίον «λαμπρό» για αστυνομική και δικαστική έρευνα, εκτός και εάν κριθεί (για λόγους ασύμβατους με τη λογική ή τη δικαιοσύνη) πως θα πρέπει να μπει «τάχιστα» στο αρχείο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα