ΑΘΗΝΑ
16:19
|
01.05.2024
Την ίδια στιγμή, ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ διαψεύδει, ότι αυτός «κατέβασε» τον server του πανεπιστημίου στις 12/2.
Φωτογραφία: protothema.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαμαρτυρία στην είσοδο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τέταρτης (14/2) φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών μετά την απόφαση να τεθεί σε αναστολή καθηκόντων ο διοικητικός υπάλληλος του ΕΚΠΑ, που δήλωσε ότι συμμετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν οι διαδικτυακές εξετάσεις.

Σε πανό που ανήρτησαν οι φοιτητές ζητούν να ανακληθεί η «εκδικητική απόφαση», όπως αναφέρουν, που ελήφθη για τον διοικητικό υπάλληλο.

protothema.gr

«Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, καμία δίωξη στους διοικητικούς» γράφουν, επίσης, στο πανό οι φοιτητές.

protothema.gr

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ: Ψευδές ότι «κατέβασα» τον server του Πανεπιστημίου

Δήλωση-απάντηση στον συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, κ. Βαϊνά, ο οποίος το πρωί (14/2) δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ότι ο server του ΕΚΠΑ κατέβηκε με τη σύμφωνα γνώμη του αντιπρύτανη εξέδωσε ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

«Ενημερώθηκα ότι ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ κ. Βαϊνάς, δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σήμερα ότι εγώ «κατέβασα» τον server του Πανεπιστημίου τη Δευτέρα το πρωί. Αυτό είναι προδήλως ψευδές και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρύτανης.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «αντίθετα εγώ είμαι αυτός που έχω αναλάβει το συντονισμό της υλοποίησης των εξ αποστάσεως εξετάσεων στο ΕΚΠΑ. Επιπλέον, εγώ είμαι αυτός που έχω αναλάβει με εντολή του Πρύτανη τη διενέργεια της ΕΔΕ. Αυτό που έγινε με τον server το έχω ήδη χαρακτηρίσει ως δολιοφθορά και παράνομη ενέργεια σοβαρού βαθμού».

«Αν ο κ. Βαϊνάς δεν ανακαλέσει όσα ανυπόστατα δήλωσε για μένα, είναι αυτονόητο ότι θα προσφύγω στη δικαιοσύνη», καταλήγει στην δήλωση του ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα