ΑΘΗΝΑ
22:45
|
05.05.2024
«Θα σε τελειώσω», φέρεται να δήλωσε ο εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ, απειλώντας πως θα καταγγείλει τον καθηγητή στο υπουργείο Παιδείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Θα σε τελειώσω» φέρεται να είπε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε καθηγητή γνωστού ιδιωτικού σχολείου των βορείων προαστίων, μπροστά σε εκατοντάδες γονείς.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το News24/7, φέρεται να έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα κατά την ενημέρωση των γονέων από τους εκπαιδευτικούς του ιδιωτικού σχολείου. Ο εν λόγω βουλευτής και γονέας μαθητή, πλησίασε τον καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί, υψώνοντας πολύ το τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του μέσου, την έκρηξη του βουλευτή προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του.

Ο βουλευτής φέρεται να χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «Θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας», προς τον εμβρόντητο μαθηματικό, πάρα το γεγονός πως βρίσκοντας παρόντες εκατοντάδες άλλοι γονείς.

Ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στο σύλλογο γονέων με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα