ΑΘΗΝΑ
14:18
|
13.05.2024
Η εμφάνιση του αιφνιδίασε πάνελ και κοινό, καθώς από την Κουμουνδούρου είχε ασκηθεί σκληρή κριτική στην συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα στη συζήτηση.
Αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του συντονιστή της συζήτησης να τοποθετηθεί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μια μη αναμενόμενη κίνηση αιφνιδίασε, χθες Τρίτη το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης εμφανιζόμενος στην πολυσυζητημένη συζήτηση για την Κεντροαριστερά, με τίτλο «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», που διοργάνωσε η Εφημερίδα των Συντακτών, στο θέατρο Άλφα.

Η συζήτηση είχε προκαλέσει αναστάτωση τις προηγούμενες ημέρες τόσο στις τάξεις της Κουμουνδούρου, όσο και σε εκείνες της Χαριλάου Τρικούπη καθώς ομιλητές εκτός από την Έφη Αχτσιόγλου βουλευτή της Νέας Αριστεράς που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Μανόλης Χριστοδουλάκης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η εμφάνιση του κ. Κασσελάκη, αιφνιδίασε πανελ και κοινό, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα από την Κουμουνδούρου είχε ασκηθεί σκληρή κριτική στην συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα στη συζήτηση και είχαν εκφραστεί πολλά ερωτηματικά για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παρακολούθησε τις τοποθετήσεις των τριών ομιλητών και αποχώρησε από την αίθουσα λίγο πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις από το κοινό, αρνήθηκε δε ευγενικά την πρόταση του συντονιστή της συζήτησης Δημήτρη Τερζή να τοποθετηθεί, απαντώντας πως έχει εκπρόσωπό στο πάνελ, δείχνοντας τον Διονύση Τεμπονέρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Γ.Δραγασάκης, Π.Κουρουμπλής, Α.Κοτσακάς, Χ.Τσιόκας, Σπ.Δανέλλης, Γ.Ιωακειμίδης, Ν.Μανιός, Α.Νεφελούδης, Ευκλ.Τσακαλώτος, Δ. Βίτσας, Γ.Μπουλμπασάκος, Θ.Μαργαρίτης, Κ.Μπατζελή, Γ.Σγουρός και εκπρόσωποι φορέων όπως οι Γ.Καββαθάς, Γ.Χατζηθεοδοσίου, Δ.Βερβεσός κ.α.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: 151 συλλήψεις διαδηλωτών κατά της παραχώρησης χωριών στο Αζερμπαϊτζάν

76 χρόνια Νάκμπα: Εκδήλωση των εργατικών σωματείων στο Μοναστηράκι

Γάζα: Εντός ωρών καταρρέει το σύστημα υγείας

Λογοκρισία στη RAI και πολιτιστική ηγεμονία: Η Μελόνι επιτίθεται

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα