ΑΘΗΝΑ
11:57
|
30.04.2024
«Στη Μόσχα αδελφές μου. Στη Μόσχα...έχει από όλα τα καλά, και πιο φθηνά από Αμερική, παρά το εμπάργκο» είναι σαν να είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.
Ο Κάρλσον σε σούπερ-μάρκετ της Μόσχας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί να πέρασε μία βδομάδα αφότου ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, πήρε την περιβόητη συνέντευξη από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, (βάζοντας «φωτιά» στα επιτελεία της κυβέρνησης Μπάιντεν) ωστόσο, φαίνεται πως ο δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιαστής του Fox News παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί στη σαγήνη της Μόσχας.

Μετά τις περιηγήσεις του στο θαυμαστό μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας (που όπως επεσήμανε ήταν ασφαλές, πεντακάθαρο δίχως τα γράφιτι που συναντάς σε μετρό αμερικανικών πόλεων)  ο Τάκερ Κάρλσον μπήκε και σε ένα σούπερ μάρκετ, για να πάρει μία «γεύση» από τις συνέπειες του δυτικού εμπάργκο στην καθημερινή ζωή των πολιτών στη Ρωσία.

Το αποτέλεσμα; Δυσκολεύτηκε να τις εντοπίσει!

Όπως διαπίστωσε, στο σούπερ-μάρκετ (σε αντίθεση όπως είπε με τις ελλείψεις που παρατηρούνταν κατά την περίοδο της πρώην ΕΣΣΔ), υπήρχαν όλα τα αγαθά. Ακόμη και προϊόντα ετικετών αμερικανικών και άλλων δυτικών πολυεθνικών σε βαθμό που έμεινε με την απορία τι ακριβώς έγιναν αυτές οι κυρώσεις δύο χρόνια μετά την επιβολή τους…

Γεμίζοντας το καροτσάκι του σούπερ-μάρκετ με όσα θα έπαιρνε για την οικογένειά του για μία βδομάδα, ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής διαπίστωσε πως αφενός βρήκε όλα όσα ήθελε, αφετέρου το κόστος ήταν σημαντικά κατώτατο αφού για αγαθά αξίας 400 δολαρίων εκείνος πλήρωσε μόλις 100.

Βέβαια, ο Τάκερ Κάρλσον ξεχνά μία «λεπτομέρεια»: το επίπεδο των μέσων μισθών στις ΗΠΑ και το επίπεδο των μέσων μισθών στη Ρωσία.

Αλλά, αυτό, είναι μία άλλη ιστορία…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χανιά: Εργατικό ατύχημα στην αποκομιδή απορριμμάτων

Λονδίνο: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με σπαθί

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένης σταφίδας

Συνομιλίες συμφιλίωσης μεταξύ Χαμάς-Φατάχ στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα