ΑΘΗΝΑ
23:32
|
02.05.2024
Σήμερα στις 6:30 το απόγευμα καλεί η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.
Η Ράφα θα αντέξει, η Γάζα θα νικήσει, η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ (Μαραθωνοδρόμων 1, Ψυχικό), σήμερα Παρασκευή, στις 6;30 το απόγευμα καλεί η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, καθώς η χερσαία εισβολή στην Ράφα, το τελευταίο καταφύγιο των πλέον των 1,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, είναι προ των πυλών.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα:

Την ώρα που η «τελική λύση για τη Γάζα» σύμφωνα με την ανατριχιαστική ορολογία του Ισραήλ, βρίσκεται προ των πυλών με την επίθεση στην πόλη της Ράφας στα σύνορα με την Αίγυπτο -και τελευταίο σχετικά ασφαλές καταφύγιο για τους εσωτερικά εκτοπισμένους κατοίκους της Γάζας όσο και μοναδική δίοδος ανθρωπιστικής βοήθειας-, η διεθνιστική αλληλεγγύη, το όπλο των λαών, να βγει στους δρόμους μαζικά, δυναμικά, μαχητικά!

Περικυκλωμένη από στεριά και αέρα, χωρίς ρεύμα και νερό, αντιμέτωπη με την πείνα και τις αρρώστιες, μια μικροσκοπική έκταση γης, εντός της οποίας στοιβάζονται σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο ψυχές με εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, κοιτάζει στα μάτια τους φασίστες σιωνιστές κατακτητές, τους ιμπεριαλιστές συμμάχους τους (ΗΠΑ-ΕΕ), τα συνεργαζόμενα με αυτούς κράτη (όπως το ελληνικό), τα αραβικά καθεστώτα (όπως το αιγυπτιακό), αψηφά τους βομβαρδισμούς και τις ναζιστικού τύπου απειλές για χερσαία εισβολή και εκκένωση της πόλης -και μεταφορά του πληθυσμού σε καταυλισμούς στην έρημο-, αντιστέκεται και πολεμά! Από τα ερείπια των σπιτιών και τους μαζικούς τάφους ξεπροβάλλει σα φάρος και οδηγός το φως της λαϊκής αντίστασης, του αντάρτικου, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς. Εκείνο το φως που έκανε μέσα στους αιώνες τους λαούς, τους καταπιεσμένους και τους εκμεταλλευόμενους όλου του κόσμου να κάνουν πράξη το NO PASSARAN απέναντι στους δυνάστες τους. Από τη Μαδρίτη ως τον Γράμμο και από το Παρίσι και το Σικάγο ως τη Κούβα, την Αλγερία και το Βιετνάμ.

Η Ράφα θα αντέξει, η Γάζα θα νικήσει, η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί! Γιατί όπως αποδεικνύει η ιστορική πείρα καμιά δύναμη πυρός, κανένα όπλο μαζικής καταστροφής, καμιά εθνοκάθαρση δεν μπορεί να νικήσει λαούς ενωμένους και αποφασισμένους, λαούς επαναστατημένους, όπως ήταν, είναι και θα είναι ο παλαιστινιακός.

Παίρνοντας δύναμη και κουράγιο από τους «Ελευθέρους Πολιορκημένους» της Γάζας, αντιλαμβανόμενοι την αλληλεγγύη στην πάλη του παλαιστινιακού λαού για τη λευτεριά του ως κεντρικό επίδικο της διεθνούς και εγχώριας ταξικής πάλης, καλούμε σε επαγρύπνηση και επιφυλακή όλες τις εργατικές, λαϊκές, νεολαιίστικες δυνάμεις μπροστά στις εξαιρετικά επικίνδυνες εξελίξεις που ανοίγει η ένταση της ιμπεριαλιστικής- σιωνιστικής εκστρατείας στην Παλαιστίνη και τη Μ. Ανατολή και η συμμετοχή του ελληνικού κράτους σε αυτήν στον γνώριμο ρόλο του καλού και πρόθυμου στρατιώτη των ΗΠΑ και του Ισραήλ, στο ρόλο του οπλισμένου χεριού του ιμπεριαλισμού και του ελληνικού κεφαλαίου.

Στήνοντας αναχώματα στις ιμπεριαλιστικές και αστικές επιδιώξεις, οι επόμενες μέρες να μας βρουν στους δρόμους! Μαζικά, αποφασιστικά, μαχητικά!

Στη Γάζα χτυπάει του κόσμου η καρδιά -Με την Παλαιστίνη ως την Λευτεριά!

Θάνατος στο σιωνισμό και τον Ιμπεριαλισμό! Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Έξω οι Βάσεις ΗΠΑ ΝΑΤΟ!

Διεθνιστική Μπλόκο στη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον του παλαιστινιακού και αραβικού λαού

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα