ΑΘΗΝΑ
03:02
|
04.05.2024
Για τον 32χρονο Γιαΐρ Νετανιάχου, δεν υπάρχει πόλεμος στη Γάζα, αλλά καλοπέραση, ασφάλεια και βόλτες κάτω από τον ζεστό ήλιο του Μαϊάμι.
Ο 32χρονος Γιαΐρ Νετανιάχου στο μπαλκόνι διαμερίσματος στο Μαϊάμι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου να επιμένει στην κλιμάκωση του πολέμου στη Γάζα στέλνοντας τους γιους και τις κόρες του ισραηλινού λαού σε έναν καταστροφικό πόλεμο γενοκτονίας, ωστόσο, ο ίδιος «προνόησε» για τον 32χρονο γιο του, Γαΐρ Νετανιάχου, που ενώ είναι σε στρατεύσιμη ηλικία εφέδρου, μετά από μία σύντομη επιστροφή στο Ισραήλ λίγο μετά την έναρξη του πολέμου σαν εθελοντής σε τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης, ξαναπήγε στο ηλιόλουστο Μαΐάμι μακριά από την αιματοχυσία του πολέμου στα νότια και βόρεια σύνορα του Ισραήλ.

Όπως φαίνεται, όσο ο πατέρας του παραμένει αγκιστρωμένος στον πρωθυπουργικό θώκο, αυτός μπορεί να συνεχίσει να διακοπάρει στο Μαϊάμι σαν να μην υπάρχει αύριο, στην υγεία των κορόιδων…

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα  Daily Mail που επικαλείται μεταξύ άλλων στοιχεία του δημοσιογράφου Uri Misgav της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, ο Γιαΐρ Νετανιάχου κρύβεται σε πανάκριβο διαμέρισμα ουρανοξύστη της Φλόριντα στα οποία το μηνιαίο ενοίκιο είναι 5.000 δολάρια.

‘Όπως λέει ο Ούρι Μισγκάβ, ο Γιαΐρ Νετανιάχου «αρέσκεται να κάνει πόλεμο με τις αναρτήσεις του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης». «Είναι ένας τεμπέλης γιος που παρτάρει στο Μαϊάμι ενώ ο πατέρας του ζητά από τους κοινούς Ισραηλινούς πολίτες να θυσιάσουν τους γιους τους και τις ζωές τους».

Ο ίδιος φρουρείται όλο το 24ωρο από δύο πράκτορες των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας  Shin Bet και τον «συνοδεύουν στο γυμναστήριο, στην πισίνα, παντού…»

Οι παρατεταμένες διακοπές του Γιαΐρ Νετανιάχου στο Μαϊάμι ξεκίνησαν από την άνοιξη του 2023, μήνες πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στη Γάζα μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο Νότιο Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα