ΑΘΗΝΑ
09:01
|
28.04.2024
Δεν θα κατέβουν με τα τρακτέρ... αλλά θα ανέβουν με τα καράβια στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης
Φωτ. 902.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη στήριξη του ΚΚΕ στον δίκαιο αγώνα που δίνουν μετέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που βρίσκεται στα Χανιά, στους αγρότες του μπλόκου στα Μεγάλα Χωράφια.

«Είναι δίκαιος ο αγώνας σας, έχετε δίκαια αιτήματα, παντού σε όλα τα μπλόκα, σε όλη την Ελλάδα που έχω περιοδεύσει τα αιτήματα είναι σωστά, πρέπει να τα πάτε μέχρι τέλους. Η κυβέρνηση πρέπει να ξέρετε είναι στριμωγμένη, ήδη, απ’ τους αγώνες τους δικούς σας σε όλη την Ελλάδα και πρέπει να τη στριμώξετε ακόμα περισσότερο», τόνισε στους παρευρισκόμενους ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, που σήμερα το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του κόμματος, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με τίτλο: «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε».

«Η κάθοδος και με τρακτέρ την Τρίτη στην Αθήνα που θα γίνει απ’ όλες τις περιοχές, απ’ όλα τα μπλόκα στην Ελλάδα, είναι μια σημαντική κλιμάκωση…. Το κόστος παραγωγής έχει φτάσει στα ύψη, οι εμποροβιομήχανοι σας πουλάνε εφόδια σε πολύ ακριβές τιμές και ανεβάζουν το κόστος και μετά την ίδια ώρα αγοράζουν τα προϊόντα σε πολύ εξευτελιστικές τιμές με αποτέλεσμα ο Έλληνας αγρότης, ο κτηνοτρόφος να μην μπορεί να ζήσει ούτε την οικογένειά του, αλλά ούτε γενικά να μπορεί να κάνει την καλλιέργειά του ή να ζήσει από την κτηνοτροφία», τόνισε, μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΚΚΕ.

Χθες, από το Ηράκλειο, όπου μίλησε σε εκδήλωση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με θέμα «Υγεία Κοινωνικό Αγαθό, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους. Οι Θέσεις του ΚΚΕ», ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε την στήριξη του κόμματος και στις μαζικές κινητοποιήσεις των υγειονομικών του νησιού που εντείνονται το τελευταίο διάστημα, λόγω των τραγικών ελλείψεων και της υποστελέχωσης του ΕΣΥ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Ο καιρός σήμερα: Λιακάδα με λίγες τοπικές νεφώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα