ΑΘΗΝΑ
00:28
|
26.06.2026
Ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες και έχει στο πλευρό τη μία από τις δύο κόρες και τα άλλα παιδιά του.
Ο 78χρονος που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης εγγονής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται πως βίαζε την ανήλικη εγγονή του στο Κερατσίνι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 78χρονος ημεδαπός που έχει ήδη προφυλακιστεί ονομάζεται Τσομάρης Μιχαήλ,του Χρήστου και της Σμαρώς, γεννηθέντα την 24-12-1946 στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη στις 2 Φεβρουαρίου 2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεώτερο των 12 ετών.

Ο κατηγορούμενος, που παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί έχοντας στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζονται τον πατέρα τους, λέγοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη, αρνείται τις κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων και στην περαιτέρω διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορουμένου σε έτερες αξιόποινες πράξεις όμοιας φύσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4612883 του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα