ΑΘΗΝΑ
01:10
|
28.04.2024
Ένας 72χρονος σκότωσε την πρώην συζυγό του έξω από δικαστήριο του Μονπελιέ στη Νότια Γαλλία προτού βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Αστυνομικοί στο Μονπελιέ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον τρόμο έξω από το δικαστικό μέγαρο του Μονπελιέ στη Νότια Γαλλία προκάλεσε σήμερα το απόγευμα ένας 72χρονος ένοπλος που προκάλεσε το θάνατο της 66χρονης πρώην συζύγου του, προτού βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το κτίριο αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αξιωματούχος των οποίων απέκλεισε αμέσως το σενάριο της τρομοκρατίας προτάσσοντας εκείνο μιας γυναικοκτονίας, την οποία ακολούθησε μια αυτοκτονία.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έσπευσαν στην περιοχή νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα, «αφότου πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά από το δικαστικό μέγαρο του Μονπελιέ», ανάφερε στην πλατφόρμα Χ η νομαρχία.

«Ο τελικός απολογισμός κάνει λόγο για δύο νεκρούς. Το συμβάν έληξε» και η περιοχή «έχει αποκλειστεί», ανέφερε η ανακοίνωση της νομαρχίας.

«Δεν βρισκόμαστε στο σενάριο της τρομοκρατίας», αλλά σε μια υπόθεση που αφορά «έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι χώριζαν», διευκρίνισε στη συνέχεια στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή προσκείμενη στις αρχές.

Πρόκειται «καταρχάς για μία γυναίκα που την πυροβόλησε ο σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε», εξήγησε στο AFP ένας αξιωματικός της αστυνομίας του Μονπελιέ.

«Εκ των προτέρων, είχαν μια συνάντηση ή μια ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιό τους. Ο καθένας ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών», ανέφερε στο AFP μια άλλη αστυνομική πηγή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα