ΑΘΗΝΑ
19:57
|
03.05.2024
Το καταφύγιο ζώων Σωκράτης δεν είχε, τελικά, υποδομές διαχείρισης των νερών ούτε καν μίας απλής βροχής  και μετατράπηκε σε λίμνη.
Πλημμυρισμένο το καταφύγιο ζώων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πλημμύρισε τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που είχε φτιάξει ο τέως δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και είναι γνωστό ως «Καταφύγιο του Σωκράτη», με αποτέλεσμα δεκάδες ζωάκια να βρίσκονται μέσα στα νερά, σήμερα, για δεύτερο 24ωρο.

Το καταφύγιο που δεν είχε υποδομές διαχείρισης των νερών ούτε καν μίας απλής βροχής  μετατράπηκε στο μεγαλύτερο μέρος του σε λίμνη, με αποτέλεσμα τα ζώα να «κολυμπούν» μέσα στα λασπόνερα με εύλογους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλειά τους.

Σε βίντεο που ανέβασε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ζωόφιλος ραδιοφωνικός παραγωγός, Θανάσης Γούναρης, παρουσιάζει τις απαράδεκτες σκηνές στο καταφύγιο μετά τη βροχή. Ως εκ τούτου, η σημερινή δημοτική αρχή καλείται να δράσει άμεσα για να φροντίσει να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο φαινόμενο συνεπεία κακοτεχνίας.

Ας σημειωθεί πως το «καταφύγιο του Σωκράτη» είχε διαφημίσει σαν «σύγχρονο» ο προηγούμενος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, όταν το είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο του 2021 .

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα