ΑΘΗΝΑ
23:20
|
21.04.2024
Το καταφύγιο ζώων Σωκράτης δεν είχε, τελικά, υποδομές διαχείρισης των νερών ούτε καν μίας απλής βροχής  και μετατράπηκε σε λίμνη.
Πλημμυρισμένο το καταφύγιο ζώων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πλημμύρισε τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που είχε φτιάξει ο τέως δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και είναι γνωστό ως «Καταφύγιο του Σωκράτη», με αποτέλεσμα δεκάδες ζωάκια να βρίσκονται μέσα στα νερά, σήμερα, για δεύτερο 24ωρο.

Το καταφύγιο που δεν είχε υποδομές διαχείρισης των νερών ούτε καν μίας απλής βροχής  μετατράπηκε στο μεγαλύτερο μέρος του σε λίμνη, με αποτέλεσμα τα ζώα να «κολυμπούν» μέσα στα λασπόνερα με εύλογους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλειά τους.

Σε βίντεο που ανέβασε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ζωόφιλος ραδιοφωνικός παραγωγός, Θανάσης Γούναρης, παρουσιάζει τις απαράδεκτες σκηνές στο καταφύγιο μετά τη βροχή. Ως εκ τούτου, η σημερινή δημοτική αρχή καλείται να δράσει άμεσα για να φροντίσει να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο φαινόμενο συνεπεία κακοτεχνίας.

Ας σημειωθεί πως το «καταφύγιο του Σωκράτη» είχε διαφημίσει σαν «σύγχρονο» ο προηγούμενος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, όταν το είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο του 2021 .

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κοσσυφοπεδίο: Μποϊκοτάζ Σέρβων σε δημοψήφισμα για την απομάκρυνση Αλβανών δημάρχων

«Άπειρη αξιοπρέπεια»: Η πρόταση του Βατικανού για τα έμφυλα και άλλα κοινωνικά ζητήματα της ύστερης νεωτερικότητας

Βουλευτικές εκλογές στις Μαλδίβες εν μέσω αντιπαλότητας Ινδίας-Κίνας

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 26 Απριλίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα