ΑΘΗΝΑ
21:45
|
02.05.2024
Η συμπληρωματική κατάθεση αφορά το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την περαιτέρω ανάκριση, αναφορικά με την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση δύο τροφίμων κατά του πατρός Αντώνιου, διέταξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, επιστρέφοντας στην ανακρίτρια τη δικογραφία από την οποία ζητούν να συνεχίσει την έρευνα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, πριν αποφανθούν για την υπόθεση σε βάρος του ιερωμένου.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου ζητούν από την ανακρίτρια να λάβει συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, για μία πράξη η οποία φαίνεται πως δεν έχει ερευνηθεί και αφορά στο αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ενός εκ των δύο καταγγελλόντων, ο οποίος σήμερα είναι 19 ετών.

Ζητούν, επίσης, να καταθέσουν δύο αδέρφια, φίλοι του 19χρνου, στους οποίους φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί όσα είχε βιώσει, ενώ ήταν ανήλικος και τρόφιμος της Κιβωτού. Τα δύο αδέλφια φαίνεται πως δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν σε κανένα στάδιο της έρευνας.

Η ανακρίτρια της υπόθεσης είχε περατώσει την έρευνα και η δικογραφία είχε εισαχθεί προς κρίση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, με τον αρμόδιο Εισαγγελέα να έχει ζητήσει την παραπομπή του ιδρυτή της Κιβωτού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη καθώς και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα