ΑΘΗΝΑ
13:43
|
03.05.2024
Τον πρωθυπουργό συνοδεύει μεγάλη αντιπροσωπεία φορών της εξωστρέφειας και επιχειρηματιών.
Επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργού στο προεδρικό μέγαρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεκτός από τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, στο προεδρικό μέγαρο στο Νέο Δελχί έγινε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, που ανταποδίδει σήμερα την πριν λίγους μήνες επίσκεψη του Ινδού ομολόγου του στην Αθήνα, στις δηλώσεις του κατά την επίσημη τελετή υποδοχής του στο Προεδρικό Μέγαρο, έκανε λόγο για τη σημασία της στρατηγικής και οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών για την οποία θα έχει συζητήσεις στο Νέο Δελχί.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μνημείο του Μαχάτμα Γκάντι στο Νέο Δελχί, ενώ μετά τη συνάντησή του με τον Ναρέντρα Μόντι αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδίας Τζαγκντίπ Ντάνκαρ και το απόγευμα θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση της ετήσιας διάσκεψης «Raisina Dialogue», τη σημαντικότερη πολυμερή Διάσκεψη της Ινδίας για την γεωπολιτική και την οικονομία.

Τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του συνοδεύει διευρυμένη αποστολή φορέων εξωστρέφειας και περίπου 75 επιχειρηματιών με σκοπό την υπογραφή συμφωνιών, ανάμεσά τους και εκείνης που αφορά τον όμιλο Eurobank και τον όμιλο Eurolife FFH.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Ιράν: Ελεύθερο το πλήρωμα του ισραηλινών συμφερόντων πλοίου

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα