ΑΘΗΝΑ
00:22
|
27.06.2026
Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού επιλέχθηκε για την αποστολή, λόγω του βαρύ οπλισμού του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόβλημα στη μηχανή της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» φαίνεται να έχει παρουσιαστεί, καθυστερώντας περαιτέρω τον απόπλου της για την Ερυθρά Θάλασσα, ώστε να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «ASPIDES».

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να αποπλεύσει την περασμένη Τρίτη, όμως στη συνέχεια έλαβε αναβολή για την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου. Όμως, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, το πλήρωμα ενημερώθηκε ότι η φρεγάτα θα αποπλεύσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής της μηχανής του πλοίου.

Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού επιλέχθηκε για την αποστολή από λόγω του βαρύ οπλισμού που φέρει αλλά και της άρτιας λειτουργίας των δορυφορικών του συστημάτων. Σε περίπτωση βλάβης της φρεγάτας, ως πλοίο αντικατάστασης το Αρχηγείο Στόλου είχε προτείνει τη φρεγάτα «Ψαρά».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ορατός ο κίνδυνος επαναφοράς του εμφυλίου στον Λίβανο λέει βουλευτής της Χεζμπολάχ

Είμαι ένοχος, είπε ο Τζον Μπόλτον στους δικαστές

Αναφορές για διαδηλώσεις κατά της Χαμάς στη Γάζα

Συμφωνία πλαίσιο Ισραήλ-Λιβάνου για… μικρή αποχώρηση Ισραηλινών στρατιωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα