ΑΘΗΝΑ
07:42
|
28.04.2024
Συνελήφθη ύποπτος, ο οποίος φέρεται να είναι συμμαθητής των τραυματισμένων μαθητών. Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.
Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε περιστατικό με μαχαίρι σε σχολείο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέντε μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση αγνώστου σε σχολείο στο Βούπερταλ της Γερμανίας και ένας ύποπτος φέρεται να κρατείται ήδη από τις γερμανικές αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λύκειο Wilhelm Dörpfeld στην περιοχή Elberfeld. Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA μετέδωσε επικαλούμενο αστυνομικές πηγές ότι δεν υπήρξε πυροβολισμός στο περιστατικό. Η εφημερίδα Bild, η οποία δεν κατονόμασε πηγές, ανέφερε ότι επρόκειτο για επίθεση με μαχαίρι και ότι ο δράστης είναι συμμαθητής των πέντε τραυματιών.

Καθηγήτρια δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι μαθητές του σχολείου δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι και ένα ψαλίδι. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές πολλοί μαθητές του σχολείου κλείστηκαν μέσα στις τάξεις για να αποφύγουν τον κίνδυνο.

«Μαθητές έχουν τραυματιστεί», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας αργότερα ότι η κατάσταση στο σχολείο είναι πλέον υπό έλεγχο.

Το Βούπερταλ είναι μια πόλη περίπου 350.000 κατοίκων κοντά στο Ντίσελντορφ και την Κολωνία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα