ΑΘΗΝΑ
21:32
|
15.05.2024
Τα προβλήματα σύνδεσης σε κινητά και Ιντερνετ αντιμετώπισαν δεκάδες χιλιάδες πελάτες των εταιριών AT&T, Verizon και T-Mobile.
Μέρος συστήματος κινητής τηλεφωνίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρά προβλήματα στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών αμερικανικών κολοσσών όπως οι εταιρίες AT&T, Verizon και T-Mobile σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ αναφέρθηκαν σήμερα νωρίς το απόγευμα δίχως να είναι ξεκάθαρος ο λόγος και εάν είναι αποτέλεσμα κυβερνοεπίθεσης.

Σε πολλές δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις αναφέρθηκαν διακοπές στην κινητή τηλεφωνία αλλά και στη σύνδεση με το Ιντερνέτ καθώς χιλιάδες χρήστες ανέφεραν διακοπές στις κύριες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της χώρας.

Τα περισσότερα προβλήματα αναφέρθηκαν μεταξύ 4.00 π.μ. και 7.00 π.μ. (τοπική ώρα) σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ όπως το Χιούστον, το Σικάγο, το Ντάλας, το Λος Άντζελες, η Ατλάντα, κ.α.

Η διακοπή λειτουργίας της AT&T επηρέασε τη δυνατότητα επικοινωνίας των πελατών της με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του τηλεφωνικού αριθμού 911, ανέφερε ανάρτηση στην πλατφόρμα X, (πρώην Τwitter) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο.

«Είμαστε ενήμεροι για ένα ζήτημα που επηρεάζει τους πελάτες της ασύρματης AT&T από την πραγματοποίηση και τη λήψη οποιασδήποτε τηλεφωνικής κλήσης (συμπεριλαμβανομένης της κλήσης προς το 911)» ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα