ΑΘΗΝΑ
19:03
|
28.04.2024
Η αστυνομία εξετάζει τα ενδεχόμενα του δυστυχήματος καθώς και της αυτοκτονίας.
Νεκρή η αγνοούμενη από την Κυψέλη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος έλαβε το θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης, καθώς τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού δείχνουν ότι η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο είναι η δική της.

Δείγμα για να ταυτοποιηθεί το αν η σορός που βρέθηκε στον Πόρο και ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα έδωσε ο πατέρας της.

Kάποια κοσμήματα, τα οποία εντοπίστηκαν στο άψυχο σώμα, ενίσχυαν εξ αρχής το σενάριο ότι η σορός άνηκε στη γυναίκα.

Τα ίχνη της γυναίκας αγνοούνταν από τις 23 Αυγούστου του 2023 με τα τελευταία να είναι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει ενημερωθεί ο πατριός της από την αστυνομία.

Aπό τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, το σενάριο που εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο τραπέζι παραμένει φυσικά και το σενάριο της αυτοκτονίας.

Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι, η γυναίκα να μπήκε στη θάλασσα και, βρισκόμενη υπό την επήρεια φαρμάκων, να έχασε τις αισθήσεις της, να πνίγηκε και να παρασύρθηκε μέχρι τον Πόρο.

Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Tα νομικά του σχεδίου Ανάν: Τι φοβερό μας μαθαίνουν για την Ελλάδα και την Κύπρο

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα