ΑΘΗΝΑ
02:51
|
27.05.2024
«Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές Κάποιοι θέλουν να χρεώσουν σε μένα την αποτυχία», τόνισε.
«Κάντε την καρδιά σας πέτρα, κάντε λίγο κουράγιο ακόμα και δώστε καθαρή λύση»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με επίκληση στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για προσφυγή στη βάση, επέμεινε σήμερα στην καταληκτική του τοποθέτηση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, ο Στέφανος Κασσελάκης για προσφυγή στις κάλπες για εκλογή προέδρου στις 10 Μαρτίου.

«Κουραστήκαμε λέτε. Βαρεθήκατε λέτε, Έχετε χίλια δίκια.  Εσείς ψηφίσατε όμως κάποιοι δεν σας άκουσαν», ανέφερε αναγνωρίζοντας την κούραση της βάσης που δεν έχει διάθεση να πάει δεύτερη φορά σε εσωκομματικές εκλογές.

«Εάν χρειάζεται να φωνάξουμε δυό φορές για να μας ακούσουν εκείνοι οι λίγοι που έχουν χάσει την πολιτική τους ακοή τότε θα φωνάξουμε δύο φορές. Εάν την πρώτη φορά κάποιος βγήκε γιατί τον φύτεψαν, τότε δεν ξαναβγαίνει. Τη δεύτερη φορά βγαίνεις μόνο εάν έχεις ριζώσει στην κοινωνία και ανθίζεις με την κοινωνία μαζί με τα μέλη, τους φίλους», ανέφερε επιχειρηματολογώντας για την ανάγκη εκλογής προέδρου.

Όσο αφορά στην πρόβλεψη του καταστατικού για έναν μήνα ως τις εκλογές, ανέφερε ότι το συνέδριο έχει την δικαιοδοσία να επισπεύσει την ψηφοφορία και επιχειρηματολόγησε για την 10η Μάρτη λέγοντας ότι δεν μπορεί να συρθεί πάνω από έναν μήνα αυτή η κατάσταση γιατί δεν «θα μείνει τίποτα όρθιο».

«Προφανώς κάποιοι θέλουν αν πάμε σε ευρωεκλογές με μένα να λιώνω τα παπούτσια μου γυρίζοντας την Ελλάδα κι εκείνοι να βγαίνουν στα κανάλια να βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

«Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας, δικό σας είναι. Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές Κάποιοι θέλουν να χρεώσουν σε μένα την αποτυχία. Τι κάνουμε εμείς απέναντι σ’ αυτούς τους λίγους που κάθονται στις πρώτες θέσεις εδώ μέσα; Τι κάνουμε απέναντι σ’ αυτούς του λίγους που θεωρούν τους εαυτούς τους ταγούς και καθοδηγητές και εξεγείρονται όταν ο πρόεδρος ζητά να ακούσει εσάς που κάθεστε στη γαλαρία; Τι κάνουμε εμείς οι πολλοί που ήρθαμε από την Μακεδονία το Διδυμότειχο την Κρήτη, απέναντι σ’ αυτούς τους λίγους που ‘ρθαν εδώ περνώντας από διαδρόμους γεύματα και νέους μυστικούς δείπνους;».

«Στην πλάτη μας παίζουν σκάκι επίδοξοι βασιλιάδες και βασίλισσες», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάντε την καρδιά σας πέτρα, κάντε λίγο κουράγιο ακόμα και δώστε την καθαρή λύση. Εκλογή προέδρου στις10 Μαρτίου και ο νικητής να έχει χρόνο για τη δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών και ανοιχτό ορίζοντα για τις εθνικές εκλογές, να ανασυγκροτήσει τον βαθιά πληγωμένο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς μαχαιρώματα, χωρίς ασφυκτικές προθεσμίες» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Αρχιεπίσκοπος Μπαγκράτ Γκαλστανιάν υποψήφιος της αντιπολίτευσης στην Αρμενία

Το Ισραήλ περνά από τις στοχοποιήσεις σε επιθέσεις αμφισβητιών του

Σ. Κασσελάκης: «Κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη τα όσα λέει η κυβέρνηση για την ακρίβεια»

Νότια Αφρική: Τελευταία προεκλογική συγκέντρωση για τον Σιρίλ Ραμαφόσα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα