ΑΘΗΝΑ
09:03
|
04.05.2024
Ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μπερνς επισκέφτηκε κρυφά την Ουκρανία την περασμένη Πέμπτη.
Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς μιλάει κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας για να συζητήσει τις παγκόσμιες απειλές την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) Ουίλιαμ Μπερνς επισκέφτηκε κρυφά την Ουκρανία την περασμένη Πέμπτη, ανέφεραν οι New York Times (NYT), όπως μεταδίδει το TASS.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επίσκεψη του Μπερνς, η δέκατη από την έναρξη της σύγκρουσης τον Φεβρουάριο του 2022, είχε ως στόχο να καθησυχάσει την ουκρανική ηγεσία σε μια κατάσταση όπου η Βουλή των Αντιπροσώπων δεν εγκρίνει πρόσθετη χρηματοδότηση στο Κίεβο.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν μπόρεσε να εγκρίνει πρόσθετη χρηματοδότηση για την Ουκρανία από τον Οκτώβριο του 2023. Ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ ανέστειλαν τις προμήθειες όπλων και πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων των βολών πυροβολικού, στο Κίεβο στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ οι προμήθειες της Ε.Ε. υπολείπονται των αναγκών της Ουκρανίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: Αναμένει επίθεση της Δύσης κατόπιν αναστολής εμπορίου με το Ισραήλ

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο για τη σημερινή συνάντηση με ξένους ηγέτες

Καναδάς: Συλλήψεις για τη δολοφονία διακεκριμένου ακτιβιστή Σιχ

Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές υπέρ της Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα