ΑΘΗΝΑ
08:16
|
03.05.2024
Πώς έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.
Οι κλοπές λαδιού έχουν αυξηθεί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξιχνιάσθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου η κλοπή 524 κιλών ελαιολάδου που έγινε από αποθήκη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λακωνίων του Δήμου Αγίου Νικολάου πριν από δυο βδομάδες. Δύο ήταν τα σημαντικά στοιχεία που αξιοποιήθηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το ένα είναι το κλειδί που άνοιγε την αποθήκη και το άλλο στοιχείο τα ίχνη από τα λάστιχα του οχήματος που βρέθηκαν μέχρι και την πόρτα της αποθήκης. Στην υπόθεση εμπλέκονται σύμφωνα με τις αρχές δύο ημεδαποί άνδρες, 31 ετών και 26, αγροτοκτηνοτρόφοι.

Μετά την αξιοποίηση των στοιχείων ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο ο οποίος και ομολόγησε την πράξη τους υποδεικνύοντας στις αρχές τον δεύτερο εμπλεκόμενο. Ο δεύτερος ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην κλοπή του λαδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες είχε δουλέψει ως εργάτης στην οικογένεια και γνώριζε τι είχε η αποθήκη που ήταν το βαρέλι και πού φυλασσόταν το επίμαχο κλειδί της αποθήκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα