ΑΘΗΝΑ
10:28
|
05.05.2024
Ο 40χρονος προσέγγιζε ανήλικα αγόρια στο διαδίκτυο και τους ζητούσε να του στείλουν φωτογραφίες τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υλικό παιδικής πορνογραφίας βρήκαν οι αστυνομικές αρχές στην κατοχή ενός 40χρονου άνδρα από την Δράμα, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, προχώρησαν στην έρευνα, ύστερα από καταγγελία που είχε κατατεθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 40χρονος, με τη χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε σε επαφή με έναν 14χρονο, μέσω συνομιλιών και ανταλλαγής μηνυμάτων. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους, του απέστειλε φωτογραφίες με άσεμνο υλικό, ζητώντας και από τον ίδιο να πράξει παρόμοια, όπως και έκανε το αγόρι.

Στη συνέχεια, πρότεινε στο ανήλικο θύμα του να συναντηθούν από κοντά, ενώ παράλληλα, τον προέτρεψε να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες συνομήλικου φίλου του, με τον οποίο ο 40χρονος ήρθε επίσης σε επικοινωνία, με τον δεύτερο ανήλικο όμως να αρνείται τις προτάσεις του.

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Δράμας και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί ενώπιόν του.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Δεκάδες συλλήψεις σε φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Μεξικό: Δύο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Κούβα: Συγκέντρωση και διαδήλωση φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα