ΑΘΗΝΑ
09:11
|
06.05.2024
Η επιχείρηση της αστυνομίας προέκυψε μετά την έναρξη μιας άλλης εισαγγελικής έρευνας, σχετικά με τις τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότερα από 70 πυροβόλα όπλα και 3.000 φυσίγγια κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από το σπίτι του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, Αλέν Ντελόν, στο Ντουσί, ύστερα από έρευνα που διατάχθηκε από την εισαγγελία του Μονταρζίς.

Σύμφωνα με την Le Parisien, στο σπίτι του ηθοποιού βρέθηκαν σκοπευτικά όπλα, κυρίως κατηγορίας Α και Β, καθώς και συλλεκτικά όπλα. Μάλιστα, οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι ο Αλέν Ντελόν «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ». Οι ερευνητές που βρέθηκαν στο ακίνητο του 88χρονου ηθοποιού, διαπίστωσαν επίσης την ύπαρξη ενός σκοπευτηρίου.

Η επιχείρηση της αστυνομίας προέκυψε μετά την έναρξη μιας άλλης εισαγγελικής έρευνας, σχετικά με τις τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του. Το συγκεκριμένο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ώθησαν, σύμφωνα με τη Le Parisien, την εισαγγελία να εξετάσει λεπτομερώς το θέμα της οπλοκατοχής του Γάλλου ηθοποιού.

Η Ανούσκα Ντελόν, κόρη του κινηματογραφικού αστέρα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, είχε αναφέρει ότι επισκέπτεται το σπίτι του πατέρα της «πάντα με τον σωματοφύλακά της», λόγω του πάθους που έχει για τα όπλα, προσθέτοντας ότι αυτός διατηρεί μια «αρκετά μεγάλη συλλογή». Πρόσθεσε, ακόμη, ότι τα αδέρφια της, «περπατούν οπλισμένοι στο σπίτι» στο Ντουσί, σαν να βρίσκονται «στην Άγρια Δύση».

Ο 88χρονος πλέον ηθοποιός, βρίσκεται υπό καθεστώς «νομικής κηδεμονίας», δηλαδή εποπτεύεται από τρίτο άτομο που υπέδειξε ο δικαστής εδώ και εβδομάδες, ύστερα από διένεξη με τα τρία ενήλικα παιδιά του. Σε μια από τις επισκέψεις του, ο «επόπτης-κηδεμόνας» διαπίστωσε ότι ο ηθοποιός έχει όπλο και το κατήγγειλε στην εισαγγελία, η οποία διέταξε έρευνα στην οικία του Ντελόν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα