ΑΘΗΝΑ
05:04
|
02.05.2024
Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο χώρος δεν ήταν καθαρός και δεν εξασφάλιζε την ευζωία των τετράποδων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότερα από 70.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε μια γυναίκα, η οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της 16 σκυλιά και φρόντιζε άλλα 38 στο διπλανό οικόπεδο, στην περιοχή της Λητής, του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ύστερα από καταγγελίες για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ζώων συντροφιάς, αστυνομικοί του τμήματος Κορδελιού-Ευόσμου και Ωραιοκάστρου, συνοδεία δικαστικού λειτουργού και εκπροσώπου του δήμου της περιοχής, επισκέφθηκαν το σπίτι της γυναίκας, όπου διαπίστωσαν τον τεράστιο αριθμό σκύλων που φιλοξενούσε.

Μερικά από τα κυλιά που φιλοξενούσε στο οικόπεδο

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο χώρος δεν ήταν καθαρός και δεν εξασφάλιζε την ευζωία των τετράποδων, οπότε και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την έρευνα προέκυψε ότι τα 46 σκυλιά δεν διέθεταν ηλεκτρονική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας, οπότε και επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια των ζώων το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των 59.800 ευρώ. Για τα υπόλοιπα 8 σκυλιά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 10.400 ευρώ για έλλειψη βιβλιαρίου υγείας και παράλειψη εμπρόθεσμης σήμανσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα