ΑΘΗΝΑ
21:55
|
27.04.2024
Στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου κατέθεσε 57 κόκκινα τριαντάφυλλα στο σημείο της σύγκρουσης.
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κλίμα συγκίνησης και με την υπόσχεση πως «το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί» ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/2) στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών και κατέθεσε 57 κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για κάθε αθώα ψυχή που χάθηκε.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα:

«57 κόκκινα τριαντάφυλλα για 57 αθώες ψυχές που χάθηκαν πέρυσι τέτοια μέρα, σ’ αυτό το πρωτοφανές έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα.

Επαναλαμβάνουμε την υπόσχεση που δώσαμε απ’ την πρώτη μέρα για απόδοση όλων των πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε όλους, είτε αφορά κυβερνώντες, υπουργούς είτε αφορά υπηρεσίες της ΕΕ, είτε αφορά υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται τους σιδηροδρόμους του ελληνικού κράτους, είτε αφορά διευθυντές, προϊσταμένους, υπάλληλους, υπεύθυνους γι’ αυτό το τραγικό έγκλημα.

Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί αυτή η τραγωδία, αυτό το έγκλημα, γιατί όλο και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει άρον-άρον την εξεταστική επιτροπή, τη διερεύνηση αυτού του εγκλήματος, την ίδια ώρα που προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία γι’ αυτό το έγκλημα, γι’ αυτή την τραγωδία στην οποία χάθηκαν 57 αθώες ψυχές, τα περισσότερα παιδιά μας».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα